follow Catalog firme » Servicii firme » Protectia muncii » Sanatate in munca » Firme evaluare riscuri » Evaluare riscuri bacau
  home     Firme evaluare riscuri   Evaluare riscuri bacau

Evaluare riscuri

evaluari risc bacau,evaluare risc bacau (BACAU)
Servicii în domeniul securitatii si sanatatii în munca (protectia muncii). evaluarea riscurilor pentru securitatea si sanatatea lucratorilor si stabilirea nivelului de securitate. servicii în domeniu situatiilor de urgenta, inclusiv psi...
0745 *** ***Click aici!
evaluare risc,evaluare riscuri incendiu (BACAU)
Gerado grup protectia muncii ofera consultanta de specialitate in domeniul protectia muncii (securitate si sanatate in munca), situatii de urgenta / psi (prevenirea si stingerea incendiilor) precum si evaluari de risc si toata documentatia necesara din punct de vedere legal. va prezentam mai jos o parte din activitatea noastra cu privire la psi (prevenirea si stingerea incendiilor). informatii legislative puteti gasi pe pagina..
0234 *** ***Click aici!
evaluare riscuri bacau,evaluare riscuri (BACAU)
Prom consult s.r.l. oferă servicii specializate de securitate şi sănătate în muncă şi psi; reuneşte specialişti din domeniul securităţii în muncă şi psi cu o vechime în domeniul de activitate de peste 10 ani. serviciile de securitate şi sănătate în muncă sunt concepute astfel încât oferă clienţilor soluţiile de care au nevoie pentru a îndeplini toate cerinţele de securitate în muncă impuse de..
0234 *** ***Click aici!
evaluare riscuri imbolnavire profesionala,evaluare riscuri accidentare (BACAU)
S.c. adcons services consulting s.r.l a fost infiintata in august 2008, din dorinta de a promova pe piata servicii in domeniile securitate si sanatate in munca (protectia muncii) si a apararii impotriva incendiilor. efectuam servicii de securitate si sanatate in munca -protectia muncii- si a apararii impotriva incendiilor psi. specialistii din cadrul societatii noastre va pot ajuta in implementarea legislatiei in vigoare pe..
0745 *** ***Click aici!
evaluare riscuri accidente,evaluare riscuri imbolnavire (BACAU)
Sc tecconsult srl, societate abilitata de ministerul muncii familiei si egalitatii de sanse ca serviciu extern de prevenire si protectie si de avizare a documentatiilor cu caracter tehnic de informare si instruire in domeniul securitatii si sanatatii in munca va ofera urmatoarele servicii:evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala;efectuarea instruirii introductiv generala;întocmirea documentaţiei pentru instruirile la locul de munca si periodice!..
0745 *** ***Click aici!
evaluare riscuri bacau,evaluare riscuri (BACAU)
Mediul in care evolueaza organizatiile devine tot mai exigent : clientii, consumatorii si utilizatorii sunt tot mai calificati, instruiti si motivati sa pretinda pentru banii lor produse/servicii tot mai bune; autoritatile statului- tot mai severe, pentru ca astazi calitatea produselor/serviciilor aflate pe piata este o imagine a partidului aflat la putere. pentru a avea raspunsul la aceste intrebari, organizatia este nevoita sa proiecteze si..
0044 *** ***Click aici!
evaluare riscuri accidente,evaluare risc incendiu (BACAU)
Prestam servicii de prevenire si protectie, consultanta si asistenta de specialitate in activitatile de protectia muncii si situatii de urgenta(PSI). S.C. Best Protect Consult S.R.L. va pune la dispozitie cele mai bune soluţii la tarife convenabile precum si personal cu experienţă acumulata prin practica în aceste domenii care sa va ajute sa minimalizati riscurile de accidentare si imbolnavire profesionala specifice fiecarui loc de..
0745 *** ***Click aici!
evaluarea riscurilor,servicii evaluare riscuri (BACAU)
Firma noastra se ocupa cu supravegherea sanatatii lucratorilor conform hg.355/17.05.2007. serviciile de evaluare a riscurilor la locurile de munca se desfasoara in cele 2 puncte de lucru din bacau str. stadionului nr.3 si onesti str. republicii nr.37. pentru informatii suplimentare sau pentru orice nelamurire cu privire la serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati!..
0234 *** ***Click aici!
evaluari de risc (BACAU)
STAFF BROKER DE ASIGURARE este infiinţată in anul 1995 şi are ca obiect unic de activitate brokerajul in asigurări corporate si retail. Scopul nostru este de a oferi clienţilor o soluţie eficientă in gestionarea riscurilor si o reprezentare profesionistă a intereselor acestora in faţa asigurătorilor. Clientul nostru externalizeaza intreaga problematica a asigurarilor si daunelor din riscuri asigurate, STAFF oferind astfel solutii complete in..
0234 *** ***Click aici!