follow Catalog firme » Servicii firme » Protectia muncii » Sanatate in munca » Firme evaluare riscuri » Evaluare riscuri bucuresti
  home     Firme evaluare riscuri   Evaluare riscuri bucuresti

Evaluare riscuri

evaluarea riscurilor (BUCURESTI)
Echipa dinamica, capabila sa realizeze cu succes orice solicitare in domeniu, a facut ca in cei 10 ani de activitate, EON..
0732 *** ***Click aici!
evaluarea riscurilor de imbolnaviri,evaluarea riscurilor de accidente (BUCURESTI)
Promunca va ajuta: sa evaluati riscurile profesionale in firma dvs. nu veti putea stabili masuri adecvate de prevenire si protectie a..
0722 *** ***Click aici!
evaluare riscuri,evaluare riscuri accidentare (BUCURESTI)
Allqm tml cert srl ofera servicii de consultanta pentru implementarea sistemelor de management conform iso 9001, iso 14001, iso 16001, iso..
0722 *** ***Click aici!
evaluari riscuri imbolnaviri profesionale,evaluari riscuri de accidentare (BUCURESTI)
Pro risc srl presteaza servicii de protectia muncii si psi, evalueaza riscurile de accidentare si imbolnaviri profesionale, organizeaza cursuri autorizate de..
021. *** ***Click aici!
evaluare riscuri de accidentare,evaluare riscuri imbolnavire profesionala (BUCURESTI)
Servicii de management al ssm (evaluari de riscuri profesionale si evaluarea conformarii cu legislatia, printr-o metoda proprie, respectand abordarea bazata pe..
0722 *** ***Click aici!
evaluare riscuri imbolnavire profesionala,evaluare riscuri de accidentare (BUCURESTI)
Calitatea serviciilor oferite este data de experienta si activitatea indelungata a oamenilor care alcatuiesc echipa secmun worldwide, specialisti in domeniile: sanatate..
0371 *** ***Click aici!
evaluare riscuri,evaluare riscuri bucuresti (BUCURESTI)
Black shadow grup s.r.l furnizeaza servicii de garzi de corp si protectie, acestea constau in servicii de protectie,..
0749 *** ***Click aici!
evaluare grad de risc,evaluare riscuri (BUCURESTI)
S.c. phoenix health & safety s.r.l. va ofera o gama completa de servicii privind securitatea si sanatatea in munca precum..
0723 *** ***Click aici!
evaluari riscuri bucuresti,evaluari riscuri (BUCURESTI)
Asiguram activitate de ssm (fise si instructaj ssm, evaluari riscuri, instructiuni specifice ssm,control medical periodic) psi (fise si instructaj psi, instructiuni..
0755 *** ***Click aici!
evaluari de risc accidente,evaluare riscuri (BUCURESTI)
Sc work protection business este abilitata sa ofere consultanta de specialitate in domeniul securitatii si sanatatii in munca (protectia muncii), situatiilor..
0745 *** ***Click aici!
evaluare riscuri de imbolnavire,evaluare riscuri de accidentare (BUCURESTI)
Q test s.a. ofera clientilor sai servicii privind securitatea si sanatatea in munca (ssm) si situatiilor de urgenta (su), servicii..
0728 *** ***Click aici!
servicii evaluare riscuri,evaluari riscuri profesionale (BUCURESTI)
Oferim servicii complete de ssm (protectia muncii) & su (p.s.i. - protectie civila ), evaluari riscuri profesionale, pram, medicina muncii si..
0736 *** ***Click aici!
evaluare riscuri profesionale,evaluare riscuri imbolnavire (BUCURESTI)
Firma de consultanta si servicii protectia securitatea si sanatatea muncii, evaluare riscuri de accidentare si imbolnavire profesionala, situatii de urgenta, in..
0318 *** ***Click aici!
evaluari riscuri,evaluare riscuri bucuresti (BUCURESTI)
Societatea noastra isi desfasoara activitatea in baza legii 319/2006 si ne propunem sustinerea protectiei in munca, mai exact a securitatii si..
0722 *** ***Click aici!
evaluare riscuri accidente (BUCURESTI)
Serviciile de Securitate si Sanatate in Munca constau in: elaborarea deciziilor interne pe care urmeaza sa le ia beneficiarul de..
0749 *** ***Click aici!
evaluare risc (BUCURESTI)
Echipa de experti in probleme de securitatea si sanatatea in munca, evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala, cursuri de formare..
0729 *** ***Click aici!
evaluari risc la incendiu (BUCURESTI)
societate cu capital privat care desfasoara activitati in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor, sanatatii si securitatti muncii. CORPORATION SITUAŢII DE URGENŢĂ..
031 *** ***Click aici!
evaluare riscuri (BUCURESTI)
Sc transmuntenia 1996 srl a luat nastere in anul 1996 are ca activitate principala securitatea in munca.odata cu aderarea romaniei la..
0722 *** ***Click aici!
evaluarea riscurilor de accidentare (BUCURESTI)
S.C. Cristal Services & Consulting S.R.L. este abilitata in conditiile Legii 319/2006 si HG 1425/2006 pentru a presta servicii complete de..
0741 *** ***Click aici!
evaluarea riscurilor (BUCURESTI)
Angajatii si colaboratorii nostri, atent selectionati si indelung specializati, reusesc cu succes sa imbunatateasca Cultura de Management al Securitatii la locul..
0 75 *** ***Click aici!
interpretarea evaluarii riscurilor (BUCURESTI)
Firma are ca obiect de activitate general serviciile de medicina muncii, ramura a medicinii care se ocupa cu relatia, prevenirea, diagnosticul..
0213 *** ***Click aici!
evaluare riscuri profesionale (BUCURESTI)
Activam incepand cu anul 2006 in judetul BUCURESTI si avem in oferta contabilitate bucuresti, inregistrare societatii, depunere situatii financiare...
0722 *** ***Click aici!
evaluare risc incendiu (BUCURESTI)
Sisteme de stingere a incendiilor pentru restaurant sunt clasificate ca sisteme de stingere a incendiilor pre-inginerie chimice umede și pot fi..
0721 *** ***Click aici!
servicii evaluari de riscuri profesionale (BUCURESTI)
SSMPSI.Expert este un serviciu extern de prevenire si protectie si o Unitate Protejată. Vine in sprijinul companiilor cu servicii complete de..
0736 *** ***Click aici!
evaluarea riscurilor (BUCURESTI)
Divercons fcd srl, infiintata in anul 2007, ofera servicii de consultanta, asistenta manageriala in constructii, in probleme de securitate si sanatate..
0727 *** ***Click aici!
evaluare riscuri incendiu (BUCURESTI)
Servicii psi - prevenirea si stingerea incendiilor. va prezentam mai jos o parte din activitatea noastra cu privire la psi (prevenirea..
0728 *** ***Click aici!
evaluari de riscuri (BUCURESTI)
B&t tricy consulting a fost infintata in anul 2005 si are ca activitate principala consultanta in sanatate si securitate in munca..
0216 *** ***Click aici!
evaluari de riscuri (BUCURESTI)
Consultanta in domeniul protectiei muncii si psi, cercetare accidente de munca, evaluari de riscuri, formare profesionala in aceste domenii, medicina muncii...
3352 *** ***Click aici!