follow Catalog firme » Servicii firme » Protectia muncii » Sanatate in munca » Firme evaluare riscuri » Evaluare riscuri iasi
  home     Firme evaluare riscuri   Evaluare riscuri iasi

Evaluare riscuri

evaluare riscuri iasi,evaluare riscuri de imbolnavire profesionala (IASI)
S.c. iasiro prest s.r.l. iasi vine in sprijinul intreprinzatorilor oferind un pachet de servicii complete, realizate de personal calificat, care sa inlesneasca derularea activitatilor si afacerii dumneavoastra. multe societati au descoperit deja ca abordarea acestor domenii, intr-un mod specific locului lor de munca, permite angajatorilor si angajatilor sa obtina rezultate mai bune pentru ei insisi, pentru afacere si pentru clientii lor...
0755 *** ***Click aici!
evaluare riscuri,evaluare riscuri iasi (IASI)
Serviciu extern de ssm si cadru tehnic psi, ofera consultanta in domeniul securitatii muncii si situatiilor de urgenta: intocmeste documentatii ssm si psi; identifica si evalueaza riscurile de accidente de munca; cerceteaza accidente de munca; instructaje conform legilor ssm si psi; consultanta in cazul controalelor;..
0744 *** ***Click aici!
evaluare riscuri (IASI)
Lider regional, birouri in iasi, bacau, bucuresti si sibiu, peste 700 de institutii publice si private asistate, solutii reale in:consultanta management public, consultanta administratie publica, consultanta institutii publice,omfp 946,ordin 946, control managerial,control intern,acreditare spitale,acreditare conas,consultanta spitale, consultanta primarii,consultanta consilii, curs management public,curs administratie,curs control intern,curs control managerial,curs riscuri,curs public..
0232 *** ***Click aici!
evaluare riscuri profesionale (IASI)
Consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca, consultanta in sitatii de urgenta, evaluare riscuri profesionale, servicii SSM ( protectia muncii) si PSI ( prevenire si stingere incendii). SC PROTECT TRUST CONSULTING S.R.L este societate abilitata de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin intermediul Comisiei de abilitare a serviciilor externe de prevenire, protectie si avizare a documentatiilor cu caracter tehnic de..
0757 *** ***Click aici!