follow Catalog firme » Servicii firme » Protectia muncii » Sanatate in munca » Firme evaluare riscuri » Evaluare riscuri prahova
  home     Firme evaluare riscuri   Evaluare riscuri prahova

Evaluare riscuri

evaluare riscuri de accidentare (PRAHOVA)
Suntem o firma specializata in consultanta comerciala, incercand in mod constant sa punem cunostiintele noastre in serviciul clientilor nostri. scopul nostru este sa oferim servicii integrate atat celor care fac primii pasi in afaceri, cat si celor care cauta servicii complexe de consultanta comerciala. obiectivul nostru este sa devenim furnizorul preferat si de incredere pentru servicii de consultanta. echipa noastra are o vasta..
0764 *** ***Click aici!
evaluarea riscului tehnologic,evaluare risc mediu (PRAHOVA)
Sc aevum eco consult ofera cursuri responsabil mediu, manager proiect acredidate cnfpa detalii despre curs, programa, durata ,taxa solicitati la office@aevum-consult.rosc aevum eco consult srl ploiesti, acorda consultanta in domeniul protectiei mediului, structurata in mai multe servicii, oferind solutii practice, rapide, optime si complete pentru respectarea prevederilor legale din domeniu. asiguram consultanta de mediu pentru toate domeniile de activitate: industria extractiva a petrolulu..
0723 *** ***Click aici!
evaluare risc la securitatea fizica (PRAHOVA)
Efectuare analiza de risc la securitatea fizica. Evaluarea Riscului la Securitatea Fizica consta in efectuarea unei analize de risc la securitatea fizica Analiza de risc la securitatea fizica este o activitate obligatorie definita in H.G.. 301/2012, pentru obiectivele si spatii in care isi desfasoara activitatea agenti economici sau institutii publice, cu exceptia institutiilor din cadrul sistemului de aparare, ordine publica si siguranta nationala. Analiza..
0763 *** ***Click aici!
evaluare de risc (PRAHOVA)
Doctor finance - tot ce vrei pentru afaceri! infiintari firme - srl, sa, persoane fizice autorizate pfa, intreprindere individuala ii, intreprindere familiara if. modificari firme - suspendare/reluare activitate, schimbare sediu/denumire etc.; contabilitate - contabilitate srl, pfa, ii si if. ssm-su - evaluare de risc, plan de prevenire si protectie. resurse umane - fisa postului, regulament de ordine interioara. stampile, case de marcat fiscale, carti de..
0244 *** ***Click aici!