follow Catalog firme » Servicii firme » Protectia muncii » Sanatate in munca » Firme evaluare riscuri » Evaluare riscuri timis
  home     Firme evaluare riscuri   Evaluare riscuri timis

Evaluare riscuri

evaluare factori de risc,evaluari riscuri (TIMIS)
S.c. luca's consulting s.r.l. a fost infiintata in anul 2006 si este abilitata de directia de munca timis din anul 2007...
0722 *** ***Click aici!
evaluare riscuri imbolnavire,evaluare riscuri accidentare (TIMIS)
Firma life protect srl timisoara si-a inceput activitatea in anul 2002 avand ca si obiect principal de activitate asigurarea de servicii..
0726 *** ***Click aici!
evaluarea riscului timisoara,evaluarea riscului (TIMIS)
Societatea comerciala labour security srl este inregistrata la registrul comertului timis din 1997. autorizata de catre mmssf prin "certificatul de abilitate"..
0723 *** ***Click aici!
evaluare riscuri,evaluare riscuri timisoara (TIMIS)
Firma noastra va ofera servicii complete in domeniul securitatii si sanatatii in munca si a relatiilor de munca. realizam toata documentatia..
0724 *** ***Click aici!
evaluare riscuri accidente,evaluare riscuri imbolnavire (TIMIS)
Furnizam servicii de prevenire si protectie in domeniul securitatii si sanatatii in munca, in conformitate cu prevederile Legii nr. 319/2006 si..
0730 *** ***Click aici!
evaluare risc timisoara,evaluare riscuri (TIMIS)
Firma este o societate comerciala infinata in anul 2006 odata cu legea 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor si legea 319/2006 privind..
0720 *** ***Click aici!
evaluare risc (TIMIS)
Infiintari firme, srl, pfa, act constitutiv, puncte de lucru, cui, acte aditionale, cursuri acreditate de pregatire profesionala in toata tara. servicii..
0722 *** ***Click aici!
evaluare riscuri accidentare (TIMIS)
S.c. gd house s.r.l. din timisoara vine in intimpinarea clientilor persoane juridice oferind consultanta de specialitate in probleme de protectia muncii..
0 75 *** ***Click aici!
evaluari riscuri timis (TIMIS)
Firma abilitata de ministerul muncii, familiei si protectiei sociale din anul 2007. personalul nostru realizeaza cu promptitudine documentatiile solicitate, printre societatile..
0733 *** ***Click aici!
evaluari riscuri de accidentare (TIMIS)
Sc in-cert srl ,s-a infiintat la sfarsitul anului 2008,cu intentia de a oferii servicii de consultanta ssm,psi,iso tuturor firmelor interesate indiferent..
0744 *** ***Click aici!